Invited Lecture Series (Electric Circuit II)

FKEEevents | 17.4.2024 | Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FKEE) telah mengadakan program kuliah jemputan bagi kursus Electric Circuit II dengan Kerjasama Jabatan Teknik Elektro, Universitas Negeri Padang (UNP), Indonesia. Kuliah ini telah disampaikan oleh Prof. Madya Dr. Riki Mukhaiyar, pensyarah UNP. Kuliah ini telah disertai oleh pelajar Electric Circuit II dan juga pensyarah dari FKEE UTHM yang dijalankan secara dalam talian. Ini merupakan salah satu program kerjasama dua hala antara FKEE, UTHM dan UNP. Siri kuliah jemputan ini akan diteruskan pada semester akan datang secara dalam talian dan bersemuka bagi memberi pengalaman pembelajaran dengan pensyarah luar negara kepada pelajar di FKEE.

#FKEEUTHM
#FokusKualitiEndahEtika