Ceramah “Grow Your Small Business Into A Larger Enterprise” Oleh Datuk Ir. Dr. Leong Siew Mun – Profesor Pelawat Kursi Bandar Pintar Sena-UTHM – 23 September 2019 (Isnin)

Bersempena dengan Program Lawatan Profesor Pelawat Kursi Bandar Pintar SENA-UTHM pada 23 September 2019 yang lepas, ceramah yang bertajuk“Grow Your Small Business into a Larger Enterprise” telah disampaikan oleh Datuk Ir. Dr. Leong Siew Mun, bertempat di Bilik Mesyuarat Blok QA, mulai jam 2.30 hingga 3.30 petang. Dalam sesi ceramahnya, Datuk telah berkongsi pengalaman luas beliau dalam bidang perniagaan dan juga kisah beberapa tokoh ahli perniagaan berjaya yang telah memberi inspirasi kepada beliau. Di akhir majlis, pihak fakulti telah berbesar hati menyampaikan sedikit cenderamata kepada Datuk sebagai tanda penghargaan dan ribuan terima kasih atas kesudian dan penglibatan beliau dalam program anjuran FKEE ini.

 1

2

3

4

Disediakan oleh:

Prof. Madya Dr. Siti Zarina binti Mohd Muji
Pengerusi Jawatankuasa Penerbitan dan Penyelidikan
Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik
Universiti Tun Hussein Onn Malaysia

  • Hits: 4179

For any inquiries, please contact us at:

Faculty of Electrical and Electronic Engineering (FKEE)
Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)
86400 Parit Raja, Batu Pahat
Johor, Malaysia

Tel: +607-4564505
Fax: +607-453 6337
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Faculty of Electrical and Electronic Engineering (FKEE), Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ® 2019. All Rights Reserved. This website is bound by the Legal Disclaimer, Privacy Policy, Security Policy and Copyright Notice mentioned.

Best viewed with any modern web browsers (for Internet Explorer, version 10 or newer) with resolution of 1280x1024.